„Sohasem jön el a mostaninál tökéletesebb pillanat”  Eckhart Tolle

Házaspárként indultunk útkeresésre évekkel, évtizedekkel ezelőtt, hogy önmagunknak és családunknak egy örömteli, egészséges és tartalmas életet tudjunk biztosítani. Ez egy izgalmas, sok örömmel és kihívással teli szakaszt ölel fel életünkből. Sokfelé jártunk, sok tanítóval és tanítással megismerkedtünk, melyek mind mélyen megalapozták mai tudásunkat, ami azóta is folyamatosan és töretlenül fejlődik!

Ezen útkeresés során találtunk rá Maha Atma Choa Kok Sui tanításaira, s valahol lelkünk mélyén azonnal tudtuk: ez a Mi utunk! Ez lesz a mi „igazi” életfeladatunk, ebben a módszerben akarunk elmélyülni, és segítenünk kell a Mestert, hogy ez a tudás minél több emberhez eljuthasson Magyarországon is. Szeretnénk hozzásegíteni minden útkeresőt ahhoz, hogy e tanítások révén /is/ örömtelibb, egészségesebb, sikeresebb és teljesebb életet élhessen. 

Miért ajánlanánk neked is a tanításokat? Mert azt gondoljuk, hogy fejlődni csak boldogan lehet! Az iskolánkban fellelhető tanítások alkalmasak arra, hogy Te is elérd ezt az állapotot, mert képes arra, hogy testileg – lelkileg egészségessé tegyen, harmonizálni tudd a kapcsolataidat, növelje az érzékenységedet, elősegítse a lelki fejlődésedet, és kezedbe adja azokat az eszközöket is, amelyekkel megteremtheted vágyaidat, céljaidat.

Az évek során – a prána energia gyógyászatban, annak oktatásában, valamint a meditációs technikák gyakorlásában – szerezett tapasztalatainkat örömmel adjuk át Neked.

Nagy szeretettel várjuk jelentkezésedet: Zita+Szilárd

Oktatott tanfolyamaink: Prána energia 1-es, 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös, Energia tecehnikák az üzletvezetésben, Arhatok ösvénye – Belső elvonulás, Kriya Shakti – Út a jóléthez sikerhez, Finomenergia érzékelő tanfolyam, Agytréning. Megtalálhatsz minket Budapesten, Szombathelyen, Győrben, Debrecenben, Balassagyarmaton és más nagyvárosokban, de Magyarország mellett Romániában is. 

Tel.: +36 30 199 2534 és +36 70 331 2806
E-mail: pranatanar@gmail.com
Web: www.pranaiskola.hu

Várunk téged a facebook-on is : https://www.facebook.com/pranatanar/

Végezetül pedig megosztanánk veled néhány gondolatot annak érzékeltetésére, hogy miért hasznos elmélyedni a prána energia gyógyászatban, még akkor is, ha egészséges vagy:

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy az energiák milyen fontosak! Energetikai tisztaság nélkül életed dolgai rosszra fordulhatnak, fájdalmak, betegségek kínozhatnak… a meditációs gyakorlatok sem túl sikeresek és a spirituális fejlődés is lassú, akadozó. Nem lehet tehát “megúszni” a finomenergiával és a prána energia gyógyítással szerzett ismeretek MINDEN NAPI alkalmazását. Az energiaterednek rendkívül nagy szüksége van a rendszeres tisztulásra és a feltöltődésre, mert….

“Minél érzékenyebb és lelkileg fejlettebb valaki, annál könnyebben veszi át mások rezgéseit, érzéseit, gondolatait. Éppen az együttérzése miatt! A finomabb lélek védtelenebb…. ez viszont nem veszélytelen. Átvesszük mások félelmeit, rosszkedvét, szomorúságát. Haragban, gyűlöletben, hazugságban, agresszív vagy szorongó emberek légkörében pedig roppant nehéz élni. KIMERÜLTSÉGÜNK OKA gyakran ezekben az “átvételekben” van.
Észre sem vesszük és a külvilág pillanatok alatt áthangol.” /Müller Péter/