Prána Energia 1.

A tanfolyam célja, hogy betekintést és bevezetést adjon az energiák világába, és eligazodást kínáljon a résztvevőknek az energiák sokrétű alkalmazási területein. A modern Prána Energia technikákat – átlagos koncentrációs képességgel és némi akaraterővel – mindenki könnyűszerrel megtanulhatja.

Prána Energia 2.

A 2. tanfolyam tananyaga hatalmas áttörést jelent a modern energiatudományok terén. Világszerte a legelismertebb és legfejlettebb technikaként tartják számon, amely a színes pránák alkalmazására és jótékony hatásaira helyezi a hangsúlyt.

Prána Energia 3.

A tanfolyam témája az asztrális (érzelmi) test tisztulása a színes prána energiák alkalmazásával. A tanfolyamon tanult technikák hozzájárulnak a boldog életvitelt akadályozó félelmek eltávolításához és elősegítik a káros szokások leküzdését is.

Prána Energia 4.

A tanfolyam témája az energia manipulációk, káros érzelmi és mentális hatások elhárítása. A tanfolyamon megismerheted azokat az energiavédelmi technikákat, melyeket saját magadon, családtagjaidon, és a segítségre szorulókon alkalmazhatsz.

Prána Energia 5.

A tanfolyam főszereplői a kristályok, témája pedig a kristályok használata az energiatest harmonizálásában. A Prána Energia 5. tanfolyam a kristályokkal kapcsolatos ősi – és nagyrészt eddig ismeretlen – információk alkalmazásával hihetetlen eredmények elérését teszi lehetővé.

Agytréning - Agyteljesítmény növelése

Minden életkorban elvégezhető, egyszerű gyakorlatsor, amelyhez naponta 2 perc is elegendő! Ez a technika egy újszerű „energiaterápia”, amely a fül akupunktúrás pontjainak segítségével feltölti az agyat friss energiával, valamint harmonizálja a jobb és bal agyféltekét.

Finomenergia-érzékelő tanfolyam

Az életenergia mindent és mindenkit áthat és körülvesz. Testünk egészséges működéséhez, a fizikai erőnlétünkhöz is energiára van szükségünk. De energiája van a döntéseinknek, érzelmeinknek, gondolatainknak is.

Ébreszd fel a fényt magadban 1 & 2

A tanfolyamon olyan ősi meditációs és légzés technikákat sajátíthatsz el, melyek lehetővé teszik, hogy a egyesülhess a felsőbb lelkeddel.

Az Arhatok ösvénye - Belső elvonulás

Ez a tanfolyam hozzásegíthet minket a gyors spirituális fejlődéshez, valamint a nagy mennyiségű prána energia befogadásához és kezeléséhez.

Kriya Shakti a jóléthez és a sikerhez

A Kriya Shakti azt tanítja meg, hogy hogyan lehet a szellemi energiát felhasználni a gondolatok gyors megvalósítására. Technikákat tanulhatunk arra, hogyan hozzunk létre olyan energiát és aurát, mely a szellemi és anyagi bőséget biztosítja számunkra.

Energiatechnikák az üzletvezetésben

Az üzletdinamika megértése ezotérikus szemszögből. Ez az egyedi tanfolyam lehetőséget ad a résztvevőknek, hogy kilépjenek az üzleti élet adta kihívásoknak a hagyományos és megszokott megközelítéseiből. Ezzel segít minket az akadályok eltávolításában és a lehetőségeink meglátásában, melyeket máshogyan észre se vennénk.