Amíg eljutottam hozzád!

20 évvel ezelőtt kezdődött az út. Az út a bensőmbe vezetett, önmagam bölcsességének keresésébe.

Miért is? – kérdeztem magamtól.

Azért, mert képessé tett arra, hogy az élethez sokkal harmonikusabban viszonyuljak. Mindig is foglalkoztatott a misztikum. Kisgyermekként egyszerű, igazi négy generációs család tagjaként nőttem fel, nagy szeretetben. Emlékszem azokra a pillanatokra, amikor sok misztikus kérdés megfogalmazódott bennem. 40 évvel később megkaptam a választ. Azóta belső békével és erővel telve élem az életem.

A pránához vezető út során agykontroll-, agykontroll ultra tanfolyamokat végeztem. Reikit és reflaxációt, valamint Szőke Lajostól Bardót tanultam. Paksi Zoltán segítségével megismertem a csillagos ég üzeneteit: az asztrológiát és asztrozófiát.

Choa Kok Sui Mester tanítása által megismerkedtem egy különösen hatékony módszerrel a Prána alkalmazással. Nagy lelkesedéssel és bizakodással tanultam tovább.

Nagy öröm ért, mikor felkérést kaptam, hogy tanítsam a Prána 1-2-3-4-5. szintjét, amellyel mindent átadok az egészséghez és jóléthez vezető út felé. Tanulni szeretnél, megtalálhatsz az ország minden területén, leggyakrabban Budapesten, Keszthelyen, Salgótarjánba.

További tanfolyamok: Finom energiák érzékelése, Jóga az agyteljesítmény növelésére, Prána a táplálkozásban, mezőgazdaságban és méhészetben, Ébreszd fel a fényt magadban, Spirituális üzletvezetés

A tanfolyamok eredményes elvégzését a “The Institute for Inner Sciences” nemzetközi oklevele igazolja, amely a további tanfolyamokon való részvételre is jogosít.

Fedezd fel és használd a benned lévő mérhetetlen lehetőségeket.

Szeretettel várlak tanfolyamaimon, kezd el az utad, segítelek.

Losoncziné Gordos Judit

Telefon: +36 30 382 1409
E-mail: pranaoktato@gmail.com

www.pranagyogyasz.hu