„Önmagunk megismerése kaland, mely váratlan messzeségekbe és mélységekbe vezet.”
Carl Gustav Jung

Pontosan így történt velem is, elindultam ezen a kalandos úton és most, TIIS Instructorként szeretnék bemutatkozni neked…
Mint minden spirituális utat járó fejlődő lélek, én is hosszú ösvényt jártam be, mire megtaláltam a helyem. Már gyermekként is érdeklődtem a jóga, a mantrák és az ezoterikus könyvek iránt, szüleim nagy szeretetben neveltek és természetesen kezelték különleges érdeklődésemet. Már ekkor is éreztem belső erőmet, és a rám ható erőket is, de nem tudtam hogyan kezeljem.

Pályafutásomat, közgazdászként kezdtem. Két csodálatos gyermekem van, születésük varázsa engedett mélyebb betekintést számomra az élet mágikus rejtélyei felé. Belső utazásom második gyermekem születése után kezdődött. Egy határozott intuíciótól vezérelve, elvégeztem a természetgyógyász képzést. Hatalmas érdeklődéssel vetettem magam a tanulásba és kineziológiából szakvizsgát tettem. Ezzel szakmát váltottam, az életem új irányt vett. Természetgyógyász- Kineziológusként segítem a hozzám forduló klienseket.

Lélekfejlődésem útjaként az Arhatikus Yogát választottam, melyet Maha Atma Choa Kok Sui Mester áldott munkája adott a fejlődni vágyó lelkek számára. Az ő élete párja által alapított TIIS – „The Institute for Inner Sciences” spirituális iskola szerető gondoskodása és támogatása alatt végzem lelki gyakorlataimat, ez az a tanítás mellyel magam is fejlődöm, és jó szívvel ajánlom mindenki számára.


Az általam oktatott tanfolyamok:

Prána 1-2-3-4 szint, Ébreszd fel a fényt magadban 1&2 (Bhakti yoga & Rádzsa yoga), Finomenergia érzékelő Workshop, Agytréning Workshop.
A tanfolyamokon való részvételt a „The Institute for Inner Science” hivatalos oklevele igazolja, mely továbbtanulásra jogosít.
Sok szeretettel várok, minden fejlődésre vágyó tanítványt a Hódmezővásárhelyi Prána Oktatási Központban, tanfolyamokra, csoportos meditációkra vagy akár kineziológiai oldásra.

Szabóné Zsadányi Henriett
Telefon: +36 30 938 1073
E-mail: zsadanyi.henriett@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/prana.hodmezovasarhely/