Budaörsön élek családommal. Jelenleg a családi boltunk a munkahelyem, masszőrként dolgozom és buddhista tanítói képzésen veszek részt.

Az emberekkel való foglakozás és a rászorultak segítése fontos feladat számomra. Célom a jó közérzet és egészség biztosítása, ezért masszázst tanultam. A reflexológiás talpmasszázs volt az elsô masszázsforma, majd Tradicionális Thai Generál masszázst, ami egy akupresszúrás pontnyomásos technikájú szárazmasszázs thai baba- és gyermekmasszázst, Baranyi-Bendig babamasszázs mozgást thai herbálmasszázst és a thai aromaolajos masszázst, thai kismama masszázst sajátíthattam el, nyirok- köpölyterápiával bővítettem szolgáltatásomat.

Sokszor keresnek fel olyan beteg emberek, akiket a súlyos betegségük miatt nem szabad masszíroznom, ezért érdeklődve fordultam a prána kezelés felé. Nagyon boldog voltam, amikor megtaláltam a neten Diósiné Aradi Zita és Diósi Szilárd oldalát. Már rég óta érdeklődtem a chi kung és energia harmonizáció iránt, kedvenc féltve őrzött könyvem: A Sárga császár belső könyve, ami a hagyományos kínai orvoslás legrégebbi kézikönyvének teljes fordítása.

Így egyértelmű volt, hogy jelentkeztem a tanfolyamokra. Nagy kedvvel végeztem el az alapozó és haladó tanfolyamokat, Arhatok ösvényét, meditációs kurzusokat és tanáraim bíztatására örömmel jelentkeztem oktatónak.

Köszönöm tanáraimnak: Diósiné Aradi Zitának és Diósi Szilárdnak, Marion Hopfgartnernek, Charlotte Andersonnak áldozatos munkájukat, és legnagyobb köszönet Choa Kok Sui Nagymesternek, aki megalkotta számunkra ezt a csodás lehetőséget.

Szeretettel várlak a Meditációs Kuckóban, meditációkra, masszázsra, kezelésekre és tanfolyamokra.

Jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken.

Telefon: +36 303 504 108
E-mail: pranamed.hu@gmail.com

Weblap: www.pranamed.hu